In het kort: Wat gebeurt er met mijn plattegronden als ik opzeg?
- Niets verwijderd als een plan stopt
- Openen, bekijken en een klein beeld met watermerk exporteren
- Betaalde onderdelen alleen te bekijken tot u weer een plan neemt
- Het planbestand altijd te downloaden
Uw gegevens, uw keuze
Download al uw gegevens als één zipbestand (uw woningen, versies, foto's en bestanden, links, accountgegevens en betaalgegevens), of verwijder uw account: u bent meteen overal uitgelogd, en 30 dagen later wissen wij het account definitief.